Welkom op onze nieuwe website!


  •   dinsdag 30 oktober 2018

Welkom op onze nieuwe website. Deze is in samenwerking met Perfectmanage onlangs gelanceerd. De nieuwe website is volledig responsive (optimaal op ieder beeldscherm) en beveiligd met SSL. Op die manier hopen we u als gast nog beter te kunnen informeren via een veilige website. 

Brasserie Foroxity, gelegen naast Foroxity Filmarena te Sittard-Geleen, biedt een uitgebreide menukaart met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wilt u een film combineren met een diner, dan kunt u gebruik maken van ons Ticket menu de Luxe of standaard Ticket menu. Deze menu's kunt u ook zonder filmkaartje reserveren en heten dan Route 66 menu's. Voor de kleintjes serveren wij speciale kindergerechten, waar altijd een verrassing bij zit.
Wij serveren een uitgebreid assortiment bieren uit diverse landen en onze wijnen zullen uw tong strelen. Ook de rokers zijn van harte welkom, daar wij over een aparte rookruimte beschikken. Het restaurant is tevens toegankelijk voor mindervaliden en we beschikken over airconditioning, dus altijd een heerlijke temperatuur in de zomer, maar ook in de winter.

Parkeren is gratis!
 
Share our website