Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Brasserie Foroxity, gelegen naast Foroxity Filmarena te Sittard-Geleen, biedt een uitgebreide menukaart met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wilt u een film combineren met een diner, dan kunt u gebruik maken van ons Ticket menu de Luxe of standaard Ticket menu. Deze menu's kunt u ook zonder filmkaartje reserveren en heten dan Route 66 menu's. Voor de kleintjes serveren wij speciale kindergerechten, waar altijd een verrassing bij zit.

Parkeren is gratis!

Wij serveren een uitgebreid assortiment bieren uit diverse landen en onze wijnen zullen uw tong strelen. Het restaurant is tevens toegankelijk voor mindervaliden en we beschikken over airconditioning, dus altijd een heerlijke temperatuur in de zomer, maar ook in de winter.

Reserveren?

WIJ ADVISEREN U OM ALTIJD TE RESERVEREN!

Via de speciale reserveringspagina kunt u uw tafel 24 uur per dag, 7 dagen in de week online reserveren. Natuurlijk kan dit ook telefonisch (046-4009796), maar dan alleen tijdens onze openingstijden.

Bij mooi weer breiden wij ons restaurant uit met 60 extra gezellige zitplaatsen op het terras.

Arrangementen / bedrijfsfeesten

Verder kunt u bij ons terecht voor bedrijfsfeesten, recepties en verjaardagen. Wilt u informatie omtrent deze arrangementen, neem dan even telefonisch contact met ons op tijdens openingstijden.
Speciale acties vermelden wij op onze Menukaart-pagina

Zoekt u een origineel cadeau?

Vraag naar onze cadeaubonnen, die al verkrijgbaar zijn vanaf € 10,00

Share our website